laptop

Salut, noi suntem Codezilla.

Hai să ne jucăm!

Ideile inovatoare combinate cu succesul dovedit au ca rezultat soluţii digitale eficiente pe termen lung. Tu ceri, noi îţi livrăm – mai simplu de atât nu se poate.

Aplicaţii Mobile & Web

Afacerea ta poate fi în centrul atenţiei prin designuri excepţionale susţinute de o platformă puternică. Fie că vrei să lansezi un magazin online sau să oferi soluţii financiare prin intermediul sistemului tău de e-Banking, nu a fost niciodată mai ușor să dai formă ideii tale de business.

Clienţii tăi sunt prioritatea principală – ne vom asigura că experienţa pe site-ul tău va fi una memorabilă.

Aplicaţii Mobile

Dezvoltăm soluţii inteligente pentru idei creative care fac totul mai ușor pentru afacerea ta. Interacţionează cu partenerii și clienţii prin aplicaţii disponibile pentru Android și iOS.

Aplicaţii Web

Poţi arăta tot ce vrei să vadă utilizatorii tăi fără a ridica un deget. Personalizăm proiectul la care ai visat cu pregătire și promptitudine dovedite.

Design

Design UX

Designerii noștri de UX sunt responsabili de întregul proces de integrare a produsului tău, începând cu funcţionalitatea lui.

Suntem de părere că povestea afacerii tale începe cu mult înainte ca utilizatorii să înceapă să interacţioneze cu ea.

Design UI

Ne propunem să creăm designuri ușor de utilizat și plăcute. Ne concentrăm asupra înţelegerii viziunii tale și vrem ca aceasta să fie utilizabilă și eficientă. Vrem ca utilizatorii tăi să se întoarcă pentru mai mult.

Content Management Systems

În funcţie de ceea ce dorești de la produsul tău, îţi oferim o varietate generoasă de CMS-uri din care poţi alege.

Drupal

Wordpress

Umbraco

Custom