internship
internship mobile

//deCODE
the future!;

learning_program; paid_internship; tech_savvy_enabler;

Înscrierile pentru prima ediţie a programului de internship deCODE the future s-au incheiat.

Citește în continuare mai multe despre program sau urmărește-ne pentru a afla noutăţi despre ediţiile viitoare!

Vrei o carieră în domeniul IT, dar nu știi de unde să începi?

Te visezi web-designer, software engineer sau Mobile App developer, iar FrontEnd, BackEnd și QA nu sunt doar cuvinte pentru tine?

Înscrie-te la internshipul de formare tech accelerată și decodează-ţi cariera.

Cum functionează?

De câte ori ai auzit la interviurile de angajare că ar prefera să ai între 22 și 26 de ani și o experienţă de 30 de ani? Been there, done that. Din acest motiv, vrem să te învăţăm să-ţi deCODEzi primii pași spre o cariera de succes în programare.

Cum facem asta? Simple like that:

Am lansat provocarea deCODE the future! pentru cei care vor să treacă printr-un program accelerat de dezvoltare a skill-urilor IT și digitale. Tu trebuie doar să te înscrii și să răspunzi testului nostru. Dap, asta e partea mai puţin funny, dar deh, știm că nu ţi-e frică de greutăţi, faci universitate totuși. Apoi, culminăm cu partea cea mai interesantă - 3 luni de internship în care îţi vei găsi locul pe piaţa din IT, dar vei și remunerat pe măsură. Așa sună mai fun, right?

15 decembrie - 6 ianuarie:

completezi formularul de înscriere

 

7 ianuarie:

primești pe mail testul pe baza căruia se va face selecţia

 

Până pe 17 ianuarie, ora 00:00

ne trimiţi pe mail răspunsul tău la test

 

1 februarie:

îţi verifici mail-ul și afli dacă ai intrat în program

 

15 februarie - 15 mai:

învăţăm, învăţăm, învăţăm!

De ce să te înscrii?

Mentorat

Timp de 3 luni vei fi ghidat de către mentorii Codezilla, tineri care au o experienţă de peste 10 ani în programare (pe bune, i-am angajat când încă erau studenţi), și vei pune în practică tot ce ai învăţat (sau nu) la universitate.

Internship plătit

Timp de 3 luni, pe lângă faptul că vei învăţa bazele unei direcţii de carieră în IT , vei fi remunerat pentru asta și vei primi un certificat de internship.

Flexibilitate

Pe lângă experienţa dobândită, vei putea să faci networking cu viitorii tăi colegi și să bei o cafeluţă bună la unul dintre birourile Codezilla din București sau din Iași, iar dacă ești din alt oraș și nu ai posibilitate de deplasare, găsim o soluţie sa finalizezi internship-ul în sistem remote.

Posibilitate angajare

După perioada de internship, timp în care vei înţelege ce îţi place și la ce ești bun, vei avea posibilitatea să câștigi un contract de muncă pe o perioadă nedeterminată de timp.

Proiecte reale, clienţi mari

Vei avea posibilitatea să faci lucruri măreţe pentru clienţi mari. Ţi-am zis că în portofoliul nostru de clienţi se numără: MedLife, Hogarth, Splash, My Gheisa și lista poate continua, dar n-avem loc în pagină.

Cine este Codezilla?

Suntem modești, dar buni. Avem o echipă de 70+ programatori pasionaţi, cu peste 28 ani de experienţă în spate. Lucrăm împreună pentru a crea proiecte digitale de succes de lungă durată, ușor de utilizat și extrem de funcţionale. Nu îţi vom spune cât de grozav este să i într-un mediu distractiv, cu nenumărate oportunităţi de a-ţi arăta talentul și posibilităţi innite de a învăţa și a evolua, pentru că vrem să te convingi singur de acest lucru.

+50 tech stacks

Folosim cele mai recente tehnologii, instrumente și frameworks pentru a crea soluţii frontend și backend care sunt receptive și scalabile.

70+ full-time developers

Avem mai multe echipe de dezvoltatori și designeri cu experienţă de top.

+500 websites yearly

Nu e doar despre cifre, ci despre fiecare client mulţumit. Cei mai mulţi dintre ei au rămas cu noi pe parcurs.

28 years since 1993

Nu mereu vârsta e un motiv de laudă, însă, în prietenii și parteneriate, ea joacă un rol important.

+100 angajaţi

Și ne cunoaștem foarte bine, atât personal, cât și profesional. Acest lucru ne ajută să facem faţă cu succes oricărei provocări.

3 locaţii

Suntem fluenţi în engleză, rusă, bulgară, maghiară și franceză – ne putem adapta cu ușurinţă la limba pe care o alegeţi.

Ai o întrebare sau nu mai ai răbdare până la următoarea ediţie?

Dă-ne un mail pe internship@codezilla.ro și îţi vom răspunde cât mai curând sau verifică joburile disponibile în secţiunea cariere/joburi și aplică direct acolo cu CV-ul tău!