Hai în echipa Codezilla!

Dă start carierei tale împreună cu cea mai cool echipă!

Te vrem în echipa noastră pentru ca ești dedicat/ă. Ești pasionat/ă de proiectele tale și depui efort suplimentar doar pentru că poţi. Te vrem în echipa noastră pentru că îţi păstrezi calmul în timpul situaţiilor stresante și îţi gestionezi bine timpul. Ești colegul/colega de care știm că avem nevoie!

Nu îţi vom spune cât de grozav este să lucrezi într-un mediu distractiv, cu nenumărate oportunităţi de a-ţi arăta talentul și posibilităţi infinite de a învăţa și a evolua. Nu îţi vom spune că Codezilla este locul la care te vei gândi când nu ești acolo, când ești în oraș cu prietenii sau te uiţi la un film și mintea ta zboară liberă spre același loc. Nu îţi vom spune nimic din toate astea – vino să te convingi singur/ă.

Joburi disponibile

NodeJS Developer

Ne cautăm coleg/colegă pe NodeJS! Dacă lucrezi cu această tehnologie de cel puțin doi ani și vrei să faci parte dintr-o echipă alături de care poți să te dezvolți pe plan profesional, hai să ne cunoaștem!

Frontend Developer

Ne căutăm un nou coleg sociabil, talentat, determinat şi curios. Dacă ai bune cunoştinţe de HTML, CSS, JavaScript (ReactJS/VueJS/AngularJS), hai să scriem împreună coduri sigure şi funcţionale!

Drupal Developer

Suntem în căutarea unui Drupal Developer care să se alăture echipei noastre din Bucureşti. Dacă eşti pasionat de ceea ce faci şi ai bune cunoştinţe de Drupal, hai să vorbim mai multe! Avem proiecte super interesante şi clienti din întreaga lume.

Aplică acum
Numai un singur fișier.
Limită 128 MB.
Tipuri permise: txt odf pdf doc docx.