Servicii

services

Aplicaţii Mobile & Web

Aplicaţiile mobile și aplicaţiile web sunt construite foarte diferit și noi le putem face pe amândouă pentru tine. Deși experienţa și designul utilizatorului sunt foarte similare, acestea sunt în esenţă două produse diferite.

Dacă ai nevoie de o platformă offline care are informaţii pe care le poţi accesa oricând, o aplicaţie mobilă este alegerea perfectă.

Pe de altă parte, o aplicaţie web nu va avea nevoie de ajutor suplimentar pentru a se actualiza oricând este necesar, având o conexiune la internet activă.

Oricare ar fi nevoile tale, programatorii noștri sunt pregătiţi să înceapă să lucreze la proiectul tău.

Aplicaţii Mobil

Aplicaţiile mobile sunt specifice platformelor, ceea ce implică pornirea de la zero în ceea ce privește proiectarea și dezvoltarea lor. Sunt mult mai rapide și tind să fie mai avansate în ceea ce privește caracteristicile și funcţionalitatea.

Dezvoltăm soluţii inteligente pentru idei creative care fac totul mai ușor pentru afacerea ta.

Interacţionează cu partenerii și clienţii prin accesul mobil - chiar și offline. Aplicaţii disponibile pentru Android și iOS.

Aplicaţii Web

Aplicaţiile Web depind de o conexiune la internet activă, dar sunt mult mai simple din punct de vedere al funcţiilor. Se pot actualiza singure ori de câte ori este necesar și nu este nevoie să fie descărcate, ceea ce le face mai accesibile pentru utilizatori.

Arătă tot ce dorești să vadă utilizatorii tăi, fără a ridica un deget. Personalizăm digital aplicaţia web la care ai visat, cu un stil bine conturat și o promptitudine de premiat.

Design

Interfaţa pentru utilizatori este prima impresie pe care o face afacerea ta. O putem face să fie de impact, de lungă durată și, mai ales, de succes. Colaborăm cu companii din întreaga lume pentru a le ajuta cu designul UI/UX adecvat, adaptat perfect pentru nevoile lor.

Design UX

Pornind de la modul în care utilizatorii interacţionează cu aplicaţia și până la navigarea prin toate secţiunile ei, totul se rezumă la UX (User Experience). Programatorii noștri UX sunt preocupaţi de întregul proces de integrare a produsului tău, începând cu funcţionalitatea.

Credem că povestea ta  începe cu mult înainte ca utilizatorii să înceapă să interacţioneze cu proiectul tău.

Design UI

Imagini, butoane, slidere, câmpuri de intrare de testare, aspectul paginii – avem grijă de toate. Ne spui care este viziunea ta și o construim începând și terminând cu cele mai mici detalii.

Ne propunem să creăm designuri ușor de utilizat și plăcute ochiului. Ne concentrăm pe înţelegerea ideilor tale și le transformăm în realitate.

Content Management Systems

Mizăm și pe puterea sistemelor de gestionare a conţinutului (CMS - Content Management Systems). Dacă ești în căutarea unui traseu mai rapid către linia de sosire, îţi vom crea site-ul în conformitate cu obiectivele tale. În funcţie de ceea ce dorești de la produsul tău, îţi oferim o varietate generoasă de CMS din care poţi alege.

Drupal

Drupal este un CMS flexibil prin care adăugăm și eliminăm funcţii pe site-ul tău web, instalând și dezinstalând module. De asemenea, modificăm întregul design prin instalarea și dezinstalarea temelor.

WordPress

Siguranţa și modul ușor de personalizare sunt două atribute majore ale platformei WordPress. Putem folosi orice tip de suport - text, imagini și videoclipuri. Acest CMS ne oferă libertatea creativă necesară pentru a transforma conceptul tău în realitate.

Umbraco

Umbraco este un CMS flexibil care este scris în C# și oferă posibilităţile de a scrie și publica conţinut atât pentru internet, cât și pentru intranet.

Cauţi perspective de editare nelimitate? Vom conta pe Umbraco pentru a ne ajuta cu proiectul tău.

Custom

Posibilităţile sunt infinite- bine... aproape. Fiecare afacere este diferită și asta vine cu moduri diferite de a implementa ideile din spatele ei.

Programatorii noștri extrem de adaptabili vor găsi cel mai potrivit plan de acţiune pentru planul tău.

Dă viaţă ideilor tale!